Set Super Jimat

MEMANG BERBALOI SET SUPER JIMAT
Tahukah anda ?

Sebagai pengamal minyak Zaitun, saya selalunya laburkan hampir RM100 untuk sebotol Minyak Zaitun sebulan. Dengan amalan minum sesudu waktu pagi dan malam memang cukup untuk sebulan.

Namun dengan tawaran SET SUPER JIMAT edaran KINDERMALLL,
Saya fikir memang teramat jimat dan berbaloi bagi sesiapa sahaja yang amalkan minyak zaitun dan herba yang sama waktu dengannya. Ini kerana dengan Pembelian Set Super Jimat. Anda bukan sahaja dapat 1 Botol tetapi dapat 2 Botol. Wow.....
Set Super Jimat Hanya RM150 tetapi anda akan dapat:
1. 2 BOTOL MINYAK ZAITUN AS-SIHHI
2. 1 BOTOL JIHANI
3. 2 JUS AROMA (1 LITER)
4. 3 JUS AROMA (200 ML)
Memang Berbaloi!!
Selain Minyak Zaitun, anda dapat pula JIHANI.
Jihani merupakan gabungan Herba Halia Bentong dan Madu. Sesuai untuk anda minum waktu pagi dan malam. Jika anda mempunyai anak yang selalu demam atau selsema boleh amalkan Jihani juga. Anda juga boleh campurkan dengan air suam-suam panas sedikit untuk minum bersama campuran Jihani.
Dan sebagai penghargaan, Kindermall berikan sekali Jus Aroma besar dan kecil sebagai komplimen pembelian Set Super Jimat ini. Jus Aroma merupakan Jus Buah Asli, Tiada Gula Tambahan dan Gred Premium.
Jika anda fikir LOGIK. Semua set ini sebenarnya berharga RM 232.80. Tetapi dengan Hanya RM150 sahaja, anda dapat semua produk tersebut.
BELI DI SINI SET SUPER JIMAT SEBELUM HABIS STOK
  • Menu
  • Categories

Sign in

close
Sidebar Scroll To Top